Muchachomalo

Boxer Solid 2-Pack Navy Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Katoen
Merk Muchachomalo
Merk kleurnaam Navy Green
Merk product code 1010SOLID163
Multipack 2-pack
Pasvorm Regular
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 30 graden

De Boxer Solid 2-Pack van Muchachomalo is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle boxershorts. Deze boxershorts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze zacht aanvoelen op de huid. De regular pasvorm zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning.

Deze boxershorts zijn uitgevoerd in de kleur Navy Green, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. De taillehoogte van deze boxershorts is middelhoog, waardoor ze comfortabel op hun plaats blijven zitten zonder te knellen.

Met het 2-pack multipack krijg je niet één, maar twee boxershorts. Zo heb je altijd een reserve-exemplaar bij de hand. De Boxer Solid 2-Pack is voorzien van het merkproductcode 1010SOLID163, wat staat voor de hoge kwaliteit en vakmanschap waar Muchachomalo bekend om staat.

Om ervoor te zorgen dat deze boxershorts lang meegaan, raden we aan om ze op 30 graden te wassen en niet in de droger te doen. Op deze manier blijven ze in topconditie en behouden ze hun pasvorm en kleur.

Voeg de Boxer Solid 2-Pack van Muchachomalo toe aan je collectie en geniet van comfort en stijl in één. Bestel vandaag nog en ervaar het zelf!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies