Muchachomalo

2-Pack Boxershorts Basic Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Muchachomalo
Merk kleurnaam Black
Multipack 2-pack
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar comfortabele boxershorts van hoge kwaliteit? Dan zijn deze 2-Pack Boxershorts Basic van Muchachomalo perfect voor jou. Deze boxershorts behoren tot de categorie Boxershorts en zijn speciaal ontworpen voor heren.

Deze boxershorts zijn gemaakt van zacht en ademend katoen, waardoor ze de hele dag comfortabel aanvoelen. De nauwsluitende pasvorm zorgt ervoor dat de boxershorts goed op hun plaats blijven zitten en niet opkruipen. De middelhoge taille zorgt voor een perfecte pasvorm en geeft je een zelfverzekerd gevoel.

Deze 2-pack boxershorts wordt geleverd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Je kunt ze eenvoudig wassen op 30 graden, waardoor ze lang mooi blijven en hun vorm behouden.

Kies voor comfort en stijl met deze 2-Pack Boxershorts Basic van Muchachomalo. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies