Levis

Melange Wb Boxer Brief Organic Cotton 2-Pack Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Levis
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 701203923
Multipack 2-pack

De Melange Wb Boxer Brief Organic Cotton 2-Pack is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl in hun ondergoed. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze boxershort een zacht en ademend gevoel dat de hele dag door comfortabel blijft.

Met het merk Levis weet je dat je kwaliteit en vakmanschap krijgt. Deze boxershort is geen uitzondering, met een merkproductcode van 701203923. De khaki kleur voegt een trendy en eigentijdse uitstraling toe aan je ondergoedcollectie.

Wat deze boxershort echt onderscheidt, is het 2-pack multipack. Dit betekent dat je niet één, maar twee van deze geweldige boxershorts krijgt. Perfect voor heren die graag voorbereid zijn en altijd een reservepaar bij de hand willen hebben.

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele boxershort voor dagelijks gebruik of een stijlvolle optie voor speciale gelegenheden, de Melange Wb Boxer Brief Organic Cotton 2-Pack is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze boxershort te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies