Claesens

Boys Boxer 2 Pack Owl Wolf

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Owl Wolf
Merk product code 225208
Multipack 2-pack

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle boxershorts voor jongens? Dan zijn de Boys Boxer 2 Pack van Claesens precies wat je nodig hebt! Deze boxershorts behoren tot de categorie Boxershorts en zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden ze een zacht en ademend gevoel, perfect voor dagelijks gebruik.

De Boys Boxer 2 Pack van Claesens is voorzien van het bekende merklogo, waardoor je kunt genieten van de kwaliteit en stijl die Claesens te bieden heeft. Met de merkkleurnaam "Owl Wolf" voegen deze boxershorts een speels en trendy element toe aan de garderobe van je kind. De merkproductcode "225208" zorgt ervoor dat je precies weet welk product je hebt gekozen.

Wat deze boxershorts echt speciaal maakt, is het multipack van 2 stuks. Je krijgt niet één, maar twee boxershorts in één verpakking! Dit betekent dat je altijd een reservepaar hebt of kunt afwisselen tussen verschillende kleuren en prints. Handig en praktisch!

Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Boys Boxer 2 Pack van Claesens. Bestel ze vandaag nog en geef de kledingkast van je kind een trendy upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies