Calvin Klein

3 Pack Trunk Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Geschikt voor de droger op lage temperatuur
Materiaal Katoen
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Black
Merk product code 0000U2662G
Multipack 3-pack
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften Machinewas

De 3 Pack Trunk van Calvin Klein is een must-have voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle boxershorts. Deze boxershorts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor een zacht en ademend gevoel op de huid. De nauwsluitende pasvorm zorgt ervoor dat de boxershorts perfect aansluiten op het lichaam, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Deze 3-pack boxershorts zijn uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en klassieke uitstraling. Met de middelhoge taillehoogte bieden ze een comfortabele pasvorm die de hele dag door blijft zitten. Daarnaast zijn ze geschikt voor machinewas en kunnen ze op lage temperatuur in de droger.

Met het merk Calvin Klein ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De 3 Pack Trunk is voorzien van het Calvin Klein logo, wat een vleugje luxe toevoegt aan deze essentiële herenondergoed. Met de productcode 0000U2662G weet je zeker dat je de originele Calvin Klein boxershorts in handen hebt.

Kortom, de 3 Pack Trunk van Calvin Klein is de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar comfortabele, stijlvolle en kwalitatieve boxershorts. Bestel nu en geniet van het ultieme draagcomfort en de tijdloze uitstraling van deze boxershorts.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies