Bjorn Borg

Shorts Sammy Solids Core 2 Pack Blue depths

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Katoen
Merk Bjorn Borg
Merk kleurnaam Blue depths
Merk product code 9999-1005
Multipack 2-pack
Pasvorm Nauwsluitend
Serie Sammy
Taillehoogte Middelhoog
Wasvoorschriften 40 graden

De Shorts Sammy Solids Core 2 Pack van Bjorn Borg zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle boxershorts. Gemaakt van hoogwaardig katoen, bieden deze boxershorts een nauwsluitende pasvorm en een middelhoge taillehoogte.

Met het 2-pack multipack krijg je niet één, maar twee boxershorts in één keer. Zo heb je altijd een reservepaar bij de hand. De Shorts Sammy Solids Core 2 Pack is onderdeel van de Sammy serie van Bjorn Borg, wat staat voor kwaliteit en stijl.

Deze boxershorts zijn uitgevoerd in de kleur Blue depths, wat zorgt voor een tijdloze en trendy uitstraling. De merkproductcode van deze boxershorts is 9999-1005. Ze zijn eenvoudig te wassen op 40 graden volgens de wasvoorschriften.

Met de Shorts Sammy Solids Core 2 Pack van Bjorn Borg ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme draagcomfort!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies