Bamboo Basics

Rico Boxershort 3-pack Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black
Multipack 3-pack
Wasvoorschriften 40 graden

Op zoek naar comfortabele en stijlvolle boxershorts? Dan zijn de Rico Boxershorts 3-pack van Bamboo Basics perfect voor jou. Deze boxershorts zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een geweldige pasvorm en ultiem draagcomfort.

Gemaakt van hoogwaardig bamboe viscose materiaal, voelen deze boxershorts zijdezacht aan op de huid. Bamboe viscose staat bekend om zijn ademende eigenschappen en vochtregulerende vermogen, waardoor je de hele dag fris en droog blijft.

De Rico Boxershorts 3-pack wordt geleverd in een handige multipack, bestaande uit drie boxershorts in de kleur zwart. Deze tijdloze kleur past bij elke outfit en geeft je een klassieke uitstraling.

Om ervoor te zorgen dat je lang van deze boxershorts kunt genieten, raden we aan om ze op 40 graden te wassen. Let op: deze boxershorts zijn niet geschikt voor de droger.

Met het merk Bamboo Basics weet je dat je kiest voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit merk staat bekend om zijn milieuvriendelijke productieprocessen en gebruik van hoogwaardige materialen.

Upgrade je ondergoedcollectie met de Rico Boxershorts 3-pack van Bamboo Basics en ervaar het ultieme comfort en de tijdloze stijl die deze boxershorts te bieden hebben.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies