Bamboo Basics

Liam 3-Pack Boxershorts Black Army Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black Army Grey
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele boxershorts van hoge kwaliteit? Dan zijn de Liam 3-Pack Boxershorts van Bamboo Basics perfect voor jou. Deze boxershorts zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden een ongeëvenaard draagcomfort.

De Liam 3-Pack Boxershorts zijn gemaakt van bamboe viscose, een duurzaam en ademend materiaal dat zacht aanvoelt op de huid. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt genieten van een fris en comfortabel gevoel.

Bamboo Basics is het merk achter deze boxershorts. Met hun focus op duurzaamheid en comfort hebben ze een reputatie opgebouwd als een van de beste merken in de industrie. De Liam 3-Pack Boxershorts zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Army en Grey, waardoor je kunt kiezen voor een stijl die bij jou past.

Met het 3-pack krijg je niet één, niet twee, maar drie boxershorts van topkwaliteit. Dit multipack is ideaal voor mannen die graag willen investeren in hun ondergoedcollectie. Met de Liam 3-Pack Boxershorts ben je altijd voorzien van comfortabele en stijlvolle boxershorts.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies