Bamboo Basics

Liam 3-Pack Boxershorts Red Black Ocre

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Red Black Ocre
Multipack 3-pack

Ben je op zoek naar comfortabele boxershorts van hoge kwaliteit? Dan zijn de Liam 3-Pack Boxershorts van Bamboo Basics perfect voor jou. Deze boxershorts zijn speciaal ontworpen voor heren en bieden ultiem draagcomfort.

De Liam 3-Pack Boxershorts zijn gemaakt van bamboe viscose, een materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid en ademend vermogen. Hierdoor blijf je de hele dag fris en comfortabel, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Met het merk Bamboo Basics weet je dat je kiest voor duurzaamheid en kwaliteit. Deze boxershorts zijn gemaakt met oog voor het milieu en zijn vervaardigd volgens hoge ethische normen. Daarnaast heeft het merk gekozen voor een opvallende kleurcombinatie genaamd "Red Black Ocre", waardoor je er stijlvol uitziet, zelfs in je ondergoed.

De Liam 3-Pack Boxershorts worden geleverd in een handige 3-pack, zodat je altijd genoeg boxershorts hebt om te dragen. Of je nu een actieve levensstijl hebt of gewoon op zoek bent naar comfortabele onderkleding, deze boxershorts zijn een must-have voor elke man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies