Bamboo Basics

Knitted 3-Pack Trunk Boxershorts Black Blue Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Bamboe viscose
Merk Bamboo Basics
Merk kleurnaam Black Blue Navy
Multipack 3-pack

De Knitted 3-Pack Trunk Boxershorts van Bamboo Basics zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar comfort en stijl. Gemaakt van bamboe viscose, bieden deze boxershorts een ongeëvenaard niveau van zachtheid en ademend vermogen. Het materiaal voelt zijdezacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je de hele dag fris en droog blijft.

Met het merk Bamboo Basics weet je dat je kwaliteit krijgt. Deze boxershorts zijn ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor ze lang meegaan en hun vorm behouden, zelfs na veelvuldig wassen. Het merk kleurnaam "Black Blue Navy" voegt een vleugje stijl toe aan je ondergoedcollectie.

Met de Knitted 3-Pack Trunk Boxershorts krijg je niet alleen één, maar drie boxershorts in één verpakking. Dit multipack is ideaal voor heren die graag voorbereid zijn en waarde hechten aan gemak. Met deze boxershorts heb je altijd een reservepaar bij de hand, of je nu op reis bent of gewoon je dagelijkse routine volgt.

Als je op zoek bent naar boxershorts die comfortabel, duurzaam en stijlvol zijn, dan zijn de Knitted 3-Pack Trunk Boxershorts van Bamboo Basics de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat bamboe viscose kan maken in je ondergoedcollectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies