Rains

Fleece Vest Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Droogvoorschriften Niet geschikt voor de droger
Halslijn V-hals
Kleur hardware Zwart
Materiaal 100% Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 18510
Mouwlengte Mouwloos
Pasvorm Regular
Strijkvoorschriften Op lage temperatuur
Type sluiting Ritssluiting
Type zakken Steekzakken
Wasvoorschriften Niet bleken, 30 graden, Geen impregneermiddelen, Met gelijke kleuren wassen, Niet chemisch reinigen, Geen wasverzachter

Deze Fleece Vest van Rains is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een comfortabele en stijlvolle bodywarmer. Met zijn V-hals en mouwloze ontwerp biedt deze bodywarmer een perfecte pasvorm voor dagelijks gebruik.

Gemaakt van 100% polyester, zorgt dit vest ervoor dat je warm blijft tijdens koude dagen. Het materiaal aan de binnenkant is ook gemaakt van polyester, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de huid.

Deze bodywarmer is voorzien van een ritssluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. De zwarte kleur van de hardware geeft een moderne en trendy uitstraling aan het vest.

Met steekzakken aan de zijkanten biedt deze bodywarmer voldoende ruimte om je handen warm te houden of kleine spullen op te bergen. Het merk Rains staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dit vest is daar geen uitzondering op.

Om ervoor te zorgen dat dit vest lang meegaat, raden we aan om het op lage temperatuur te strijken en niet in de droger te doen. Was het op 30 graden met gelijke kleuren en vermijd het gebruik van bleekmiddel, impregneermiddelen, wasverzachter en chemische reiniging.

Met zijn regular pasvorm en zwarte kleur is deze Fleece Vest van Rains een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele bodywarmer. Bestel vandaag nog en geniet van de warmte en stijl die dit vest te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies