Zusss

Blouse Print Zand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Viscose
Merk Zusss
Merk kleurnaam Zand
Merk product code 0304-031
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Gebloemd

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele blouse? Dan is de Blouse Print van Zusss perfect voor jou! Deze blouse behoort tot de categorie Overhemden & Blouses en is speciaal ontworpen voor dames. Gemaakt van hoogwaardig viscose materiaal, biedt deze blouse een heerlijk zachte en lichte stof die perfect is voor warme dagen. Met zijn korte mouwen en gebloemde patroon, voegt deze blouse een vleugje speelsheid en vrouwelijkheid toe aan je outfit.

De Blouse Print is van het merk Zusss en heeft een prachtige zandkleur. Met zijn unieke merkproductcode 0304-031, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig kledingstuk in handen hebt. Of je nu een casual dagje uit hebt gepland of een speciale gelegenheid bijwoont, deze blouse is veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

Met de Blouse Print van Zusss ben je verzekerd van een trendy en modieuze look. Combineer het met je favoriete jeans voor een casual en ontspannen uitstraling, of draag het met een elegante rok voor een chique en verfijnde uitstraling. Wat je stijl ook is, deze blouse zal zeker een statement maken en je zelfvertrouwen vergroten.

Wacht niet langer en voeg de Blouse Print van Zusss toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en geniet van de comfortabele pasvorm, het prachtige ontwerp en de hoogwaardige kwaliteit die deze blouse te bieden heeft. Laat je persoonlijkheid stralen en creëer moeiteloos je eigen unieke stijl met deze geweldige blouse!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies