Ted Baker

Thellma Twist Neck Frill Detail Top Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam Ivory
Merk product code 263762
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gebloemd

De Thellma Twist Neck Frill Detail Top is een prachtige toevoeging aan de collectie Overhemden & Blouses voor dames. Dit trendy kledingstuk is gemaakt van hoogwaardig polyester, waardoor het comfortabel en duurzaam is. Het merk achter deze top is Ted Baker, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze top is Ivory, wat een elegante en tijdloze uitstraling geeft. Met de merk product code 263762 kun je deze top gemakkelijk vinden en bestellen.

De Thellma Twist Neck Frill Detail Top heeft lange mouwen, waardoor het perfect is voor koelere dagen of avonden. Het patroon van deze top is gebloemd, wat zorgt voor een speelse en vrouwelijke uitstraling. Of je nu een casual of formele gelegenheid hebt, deze top kan moeiteloos worden gestyled voor elke gelegenheid.

Met de Thellma Twist Neck Frill Detail Top van Ted Baker ben je verzekerd van een stijlvolle en modieuze look. Bestel deze top vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je garderobe!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies