Ted Baker

Sarelia Exaggerated Frill Cotton Shirt White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Merk Ted Baker
Merk kleurnaam White
Merk product code 259465
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is de Sarelia Exaggerated Frill Cotton Shirt van Ted Baker perfect voor jou. Dit overhemd voor dames is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het comfortabel en ademend is. De witte kleur geeft een frisse en tijdloze uitstraling, terwijl de lange mouwen zorgen voor extra warmte tijdens koudere dagen.

De Sarelia Exaggerated Frill Cotton Shirt heeft een regular pasvorm, waardoor het mooi aansluit op je lichaam zonder te strak te zitten. Het effen patroon zorgt voor een minimalistische en moderne look, terwijl de knoopsluiting het overhemd gemakkelijk te openen en sluiten maakt. Met de wasvoorschriften van 30 graden is het onderhouden van dit overhemd ook nog eens eenvoudig.

Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt upgraden, de Sarelia Exaggerated Frill Cotton Shirt is een veelzijdig kledingstuk dat je eindeloos kunt combineren. Voeg een vleugje elegantie toe aan je kledingkast met dit prachtige overhemd van Ted Baker.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies