Minimum

Tara 2.0 e54 Safari

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Polyester
Merk Minimum
Merk kleurnaam Safari
Merk product code 21722e54
Mouwlengte Lange mouw
Type sluiting Knoopsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame blazer? Dan is de Tara 2.0 e54 van Minimum perfect voor jou. Deze blazer is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van gerecycled polyester. Met zijn lange mouwen en knoopsluiting is dit een tijdloos kledingstuk dat je eindeloos kunt combineren.

De Tara 2.0 e54 blazer is van het merk Minimum en heeft de kleurnaam "Safari". Met zijn trendy design en hoogwaardige materialen is deze blazer een must-have voor elke fashionista. Of je hem nu draagt naar kantoor, een feestje of gewoon in je vrije tijd, je zult er altijd stijlvol uitzien.

Met zijn merkproductcode "21722e54" is de Tara 2.0 e54 blazer gemakkelijk te vinden in onze webshop. Voeg deze blazer toe aan je garderobe en geniet van de perfecte mix van comfort en stijl. Bestel nu en ervaar zelf waarom deze blazer zo geliefd is bij onze klanten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies