Shiwi

Liz Bikini Set Vacation Palm Spice Route Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Shiwi
Merk kleurnaam Spice Route Brown
Merk product code 5422250113
Pasvorm Regular
Type sluiting Koordsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Liz Bikini Set Vacation Palm is een must-have voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame bikini. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze bikini bij aan een beter milieu zonder concessies te doen aan stijl en kwaliteit. Het merk Shiwi staat bekend om zijn trendy ontwerpen en de Liz Bikini Set is daar geen uitzondering op. Met de kleur Spice Route Brown voegt deze bikini een vleugje warmte en avontuur toe aan je zomerse look.

De Liz Bikini Set Vacation Palm heeft een regular pasvorm die comfortabel en flatterend is voor elk lichaamstype. De koordsluiting zorgt ervoor dat je de bikini kunt aanpassen aan je eigen voorkeur en zorgt voor een perfecte pasvorm. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een duik neemt in het zwembad, deze bikini blijft op zijn plaats en zorgt ervoor dat je er op je best uitziet.

Deze bikini is eenvoudig te onderhouden en kan gewassen worden op 30 graden. Hierdoor blijft de kleur behouden en blijft de bikini er als nieuw uitzien, seizoen na seizoen. Met de Liz Bikini Set Vacation Palm ben je klaar voor een zomer vol stijl en comfort. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te stralen op het strand!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies