Shiwi

Kids Bella Bikini Set Zanzibar Zebra Palmtree Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Shiwi
Merk kleurnaam Palmtree Green
Merk product code 6422320219
Pasvorm Regular
Patroon Zebraprint
Type sluiting Kliksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een schattige en duurzame bikini voor jouw kind? Dan is de Kids Bella Bikini Set Zanzibar Zebra perfect voor jou! Deze bikini behoort tot de categorie Bikini's en is ontworpen door het merk Shiwi. Met zijn opvallende zebraprint in de kleur Palmtree Green, zal jouw kind zeker de show stelen op het strand of bij het zwembad.

Deze bikini is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen trendy is, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt zacht en comfortabel aan op de huid van jouw kind. Bovendien is de pasvorm van deze bikini regular, waardoor het perfect aansluit op het lichaam.

De Kids Bella Bikini Set Zanzibar Zebra heeft een handige kliksluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. Ook de wasvoorschriften zijn eenvoudig: gewoon wassen op 30 graden en jouw kind kan weer genieten van een schone en frisse bikini.

Met zijn opvallende zebraprint, duurzame materiaal en comfortabele pasvorm, is de Kids Bella Bikini Set Zanzibar Zebra een must-have voor elke fashion-forward kind. Bestel vandaag nog en laat jouw kind stralen in deze trendy bikini!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies