Shiwi

Amy Bikini Set Zanzibar Zebra Palmtree Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Shiwi
Merk kleurnaam Palmtree Green
Merk product code 5422320202
Pasvorm Regular
Patroon Zebraprint
Type sluiting Kliksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

De Amy Bikini Set Zanzibar Zebra is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijl en duurzaamheid. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze bikini bij aan een beter milieu. Het merk Shiwi staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze bikini is daar geen uitzondering op. Met de opvallende zebraprint en de kleurrijke Palmtree Green kleurnaam, zul je zeker de show stelen op het strand of bij het zwembad.

Deze bikini heeft een regular pasvorm, wat zorgt voor een comfortabele en flatterende look. De kliksluiting zorgt ervoor dat de bikini goed op zijn plaats blijft, zelfs tijdens actieve wateractiviteiten. En met de wasvoorschriften van 30 graden is het onderhoud van deze bikini een eitje.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon een dagje naar het strand, de Amy Bikini Set Zanzibar Zebra is de perfecte keuze. Voel je zelfverzekerd en trendy met deze duurzame en modieuze bikini. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies