PUMA

Racerback Swim Top Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Puma
Merk kleurnaam Red
Merk product code 100000088
Pasvorm Nauwsluitend

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame bikini top? Dan is de Racerback Swim Top van Puma perfect voor jou! Deze bikini top is speciaal ontworpen voor dames en heeft een nauwsluitende pasvorm die je figuur prachtig accentueert.

Wat deze bikini top extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled nylon. Puma heeft ervoor gekozen om duurzaamheid centraal te stellen en heeft dit materiaal gekozen om de top te maken. Hierdoor draag je niet alleen bij aan het verminderen van afval, maar zie je er ook nog eens geweldig uit in deze trendy swim top.

De Racerback Swim Top is uitgevoerd in een opvallende rode kleur, die perfect past bij de zomerse vibes. Met de merkproductcode 100000088 weet je zeker dat je een authentiek Puma-product in handen hebt. Het merk Puma staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze bikini top is daar geen uitzondering op.

Of je nu naar het strand gaat, een poolparty hebt of gewoon wilt genieten van de zon, de Racerback Swim Top is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze trendy en duurzame bikini top van Puma!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies