Tommy Hilfiger

One Piece Desert Sky

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Desert Sky
Merk product code UG0UG00564

Deze bikini, genaamd One Piece, is perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een stijlvolle en duurzame zwemkleding. Gemaakt van gerecycled nylon, draagt deze bikini bij aan het verminderen van afval en het behoud van het milieu. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook comfortabel en duurzaam, zodat je kind er lang van kan genieten.

Deze bikini is ontworpen door het bekende merk Tommy Hilfiger, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy kleding. Met de merkkleur genaamd "Desert Sky" straalt deze bikini een gevoel van stijl en elegantie uit. De merkproductcode "UG0UG00564" zorgt ervoor dat je gemakkelijk de juiste bikini kunt vinden en bestellen.

Met de One Piece bikini van Tommy Hilfiger kan je kind vol vertrouwen genieten van een dagje strand of zwembad. Het is de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en comfort. Bestel deze bikini vandaag nog en geef je kind een trendy en milieubewuste zwemervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies