Tommy Hilfiger

Girls One Piece Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Nylon
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Blue
Merk product code UG0UG00641

Ben je op zoek naar een geweldig badpak voor je kleine fashionista? Dan is dit Girls One Piece badpak van Tommy Hilfiger perfect voor haar! Dit badpak behoort tot de categorie Badpakken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn opvallende blauwe kleur en het iconische Tommy Hilfiger merk, zal je dochter zeker de show stelen op het strand of bij het zwembad.

Dit badpak is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de zomerse dagen, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Met de merkproductcode UG0UG00641 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger product krijgt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en dit badpak is daar geen uitzondering op. Je kunt erop vertrouwen dat je dochter comfortabel en modieus gekleed gaat in dit Girls One Piece badpak.

Wacht niet langer en geef je dochter het perfecte badpak voor de zomer. Bestel nu dit Girls One Piece badpak van Tommy Hilfiger en laat haar stralen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies