Organic Basics

Re Swim One Piece Ocher

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Nylon
Merk Organic Basics
Merk kleurnaam Ocher
Merk product code OB98003
Pasvorm Regular
Serie Re Swim
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een stijlvol badpak dat zowel trendy als milieuvriendelijk is? Dan is het Re Swim One Piece badpak van Organic Basics precies wat je nodig hebt. Dit badpak is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor het een duurzame keuze is. Met zijn regular pasvorm en ocher kleur is dit badpak een echte eyecatcher.

Het Re Swim One Piece badpak behoort tot de categorie Badpakken en heeft de merknaam Organic Basics. Met de merkproductcode OB98003 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Dit badpak is onderdeel van de Re Swim serie, wat betekent dat het speciaal is ontworpen voor zwemactiviteiten.

Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk van dit badpak kunt genieten, raden we aan om het op 30 graden te wassen volgens de wasvoorschriften. Met zijn gerecyclede materiaal en trendy design is het Re Swim One Piece badpak de perfecte keuze voor modebewuste vrouwen die ook om het milieu geven.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies