Trixie

Onesie Long Groovy Giraffe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Groovy Giraffe
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Dierenprint

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Long van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit rompertje behoort tot de categorie "Rompertjes" en is speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van organisch katoen, biedt het de perfecte combinatie van zachtheid en duurzaamheid.

De Onesie Long van Trixie is voorzien van een trendy dierenprint in de kleur "Groovy Giraffe". Deze opvallende print voegt een speels en vrolijk element toe aan de outfit van je kleintje. Met lange mouwen is dit rompertje ideaal voor koudere dagen, waardoor je baby altijd warm en knus blijft.

Als merk staat Trixie bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. Dit rompertje is geen uitzondering. Het is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om aan de behoeften van zowel baby's als ouders te voldoen. Met Trixie weet je dat je kwaliteit en stijl in handen hebt.

Wacht niet langer en geef je kleintje het comfort en de stijl die het verdient met de Onesie Long van Trixie. Bestel vandaag nog en maak je baby's garderobe compleet met dit schattige rompertje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies