Trixie

Onesie Long Dreamy Dashes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Trixie
Merk kleurnaam Dreamy Dashes
Mouwlengte Lange mouw
Patroon A-symmetrisch patroon

Ben je op zoek naar een comfortabel en schattig rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Long van Trixie precies wat je nodig hebt! Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van organisch katoen, biedt het de perfecte combinatie van zachtheid en ademend vermogen voor het gevoelige huidje van je kleintje.

De Onesie Long in de kleur Dreamy Dashes van het merk Trixie is een absolute must-have voor elke ouder die op zoek is naar stijlvolle babykleding. Met zijn lange mouwen is dit rompertje ideaal voor de koudere dagen. Het a-symmetrische patroon voegt een speels en uniek element toe aan het ontwerp, waardoor je kleintje er nog schattiger uitziet.

Naast het trendy design is dit rompertje ook praktisch in gebruik. De handige drukknoopsluiting aan de onderkant zorgt ervoor dat het verschonen van luiers een fluitje van een cent is. Bovendien is het rompertje eenvoudig te wassen, waardoor het altijd fris en schoon blijft.

Met de Onesie Long van Trixie geef je je baby niet alleen het comfort dat hij verdient, maar ook een stijlvolle en modieuze look. Bestel vandaag nog en laat je kleintje stralen in dit schattige rompertje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies