Sofie Schnoor

Bodystocking Nougat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Sofie Schnoor
Merk kleurnaam Nougat
Merk product code P223666
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Panterprint

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is dit Bodystocking rompertje van Sofie Schnoor perfect voor jouw baby! Gemaakt van zacht katoen, biedt dit rompertje ultiem comfort voor je kleintje. De lange mouwen houden je baby lekker warm, terwijl het panterprintpatroon een trendy en speelse uitstraling geeft.

Dit rompertje is van het merk Sofie Schnoor, bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van dit rompertje is Nougat, wat zorgt voor een subtiele en elegante uitstraling. Met de merkproductcode P223666 weet je zeker dat je een authentiek en uniek item in handen hebt.

Met dit Bodystocking rompertje geef je je baby een comfortabele en trendy look. Perfect voor dagelijks gebruik, speciale gelegenheden of als cadeau. Bestel nu en laat je kleintje stralen in dit schattige rompertje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies