Petit Bateau

Ensemble 2 Pieces SMOKING/MARSHMALLOW

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Petit Bateau
Merk kleurnaam SMOKING/MARSHMALLOW
Merk product code A06ZH
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gestreept
Type sluiting Trekkoord

Ben je op zoek naar een schattige en comfortabele outfit voor je kleintje? Dan is het Ensemble 2 Pieces van Petit Bateau perfect voor jou! Dit ensemble behoort tot de categorie Longsleeves en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze set bestaat uit een lange broek en een bijpassend shirt met lange mouwen. De broek heeft een lang model en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Het trekkoord zorgt ervoor dat de broek goed blijft zitten en gemakkelijk aan te passen is aan de taille van je kleintje.

Het shirt heeft een gestreept patroon, wat zorgt voor een speelse en trendy uitstraling. Het is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft lange mouwen om je baby warm te houden. Het ensemble is van het merk Petit Bateau, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

De kleur van dit ensemble is SMOKING/MARSHMALLOW, een unieke en modieuze combinatie die zeker de aandacht zal trekken. De productcode van dit ensemble is A06ZH, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Met het Ensemble 2 Pieces van Petit Bateau geef je je baby een comfortabele en trendy look. Het is gemaakt van duurzaam organisch katoen en heeft een stijlvol gestreept patroon. Bestel nu en laat je kleintje stralen in deze prachtige outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies