Petit Bateau

Ensemble 2 Pieces AVALANCHE/SMOKING

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Organisch
Materiaal Katoen
Merk Petit Bateau
Merk kleurnaam AVALANCHE/SMOKING
Merk product code A06KD
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gestreept
Type sluiting Elastiek

Ben je op zoek naar een schattige en comfortabele outfit voor je kleintje? Dan is het Ensemble 2 Pieces van Petit Bateau de perfecte keuze! Deze set bestaat uit een lange broek en een vest en behoort tot de categorie Vesten. De broek heeft een lang model en is gemaakt van organisch katoen, waardoor het zacht en ademend is voor de gevoelige huid van je baby. Het vest heeft lange mouwen en een elastische sluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is.

Met het gestreepte patroon en de kleurrijke AVALANCHE/SMOKING kleurnaam van Petit Bateau, ziet je kleintje er stijlvol uit in deze outfit. Bovendien is Petit Bateau een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt erop vertrouwen dat deze set lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Maak je geen zorgen over het comfort van je baby, want deze set is speciaal ontworpen met het oog op het welzijn van je kleintje. Het organische katoen voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je baby zich de hele dag comfortabel voelt. Of je nu een dagje thuis bent of een uitje hebt gepland, deze set is perfect voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en geef je baby de stijlvolle en comfortabele outfit die hij verdient. Bestel vandaag nog het Ensemble 2 Pieces van Petit Bateau en zie je kleintje stralen in deze trendy outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies