Petit Bateau

2 Bodies Naiss MC Variante 1

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Petit Bateau
Merk kleurnaam Variante 1
Merk product code 5422000
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de 2 Bodies Naiss MC perfect voor jou! Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit rompertje ultiem comfort voor je kleintje.

De 2 Bodies Naiss MC is van het bekende merk Petit Bateau, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de merkkleurnaam "Variante 1" voegt dit rompertje een vleugje speelsheid toe aan de garderobe van je baby. De merkproductcode "5422000" zorgt ervoor dat je precies het juiste product krijgt.

Dit rompertje heeft korte mouwen, ideaal voor warmere dagen of om te combineren met andere kledingstukken. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling en maakt het rompertje gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken.

Met de 2 Bodies Naiss MC geef je je baby niet alleen comfort, maar ook stijl. Bestel vandaag nog dit schattige rompertje en laat je kleintje stralen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies