Noppies

Girls Legging Ankle Angie RAS1202 Oatmeal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Noppies
Merk kleurnaam RAS1202 Oatmeal
Merk product code 67335
Type sluiting Elastiek

De Girls Legging Ankle Angie is een must-have voor elke kleine fashionista. Deze legging behoort tot de categorie Leggings en is perfect voor baby's. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze legging niet alleen comfort, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Het merk Noppies staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze legging is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam RAS1202 Oatmeal en productcode 67335, is deze legging een stijlvolle toevoeging aan de garderobe van je kleintje.

De Girls Legging Ankle Angie heeft een langere lengte, waardoor het perfect is voor de koudere dagen. De elastische sluiting zorgt ervoor dat de legging gemakkelijk aan en uit te trekken is, waardoor het ideaal is voor actieve baby's. Of het nu gaat om een speeldate of een dagje uit, deze legging biedt comfort en stijl in één.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies