Noppies

Girls Dress Long Sleeve Nevada RAS1202 Oatmeal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Noppies
Merk kleurnaam RAS1202 Oatmeal
Merk product code 67364
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel jurkje voor je kleine meid? Dan is de Girls Dress Long Sleeve Nevada van Noppies perfect voor jouw baby. Dit jurkje is gemaakt van organisch katoen, waardoor het zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Met lange mouwen is dit jurkje ideaal voor de koudere dagen. Het effen patroon geeft een tijdloze en stijlvolle uitstraling aan dit jurkje.

De Girls Dress Long Sleeve Nevada is ontworpen door het bekende merk Noppies, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van dit jurkje is RAS1202 Oatmeal, een mooie neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De productcode van dit jurkje is 67364, zodat je het gemakkelijk kunt vinden in onze webshop.

Met dit jurkje kan je kleine meid comfortabel en stijlvol de dag doorbrengen. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor dagelijks gebruik, de Girls Dress Long Sleeve Nevada is een must-have voor de garderobe van je baby. Bestel nu en laat je kindje stralen in dit prachtige jurkje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies