MarMar Copenhagen

Rex Modal New Born Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 100-110-11
Mouwlengte Lange mouw

Maak kennis met de Rex Modal New Born jumpsuit van MarMar Copenhagen, een absolute must-have voor baby's. Deze jumpsuit is gemaakt van zacht en comfortabel modal materiaal, waardoor je kleintje zich de hele dag door prettig voelt. De lange mouwen bieden extra warmte en bescherming, perfect voor de koudere dagen.

Deze jumpsuit is ontworpen met oog voor detail en stijl. De kleur, genaamd "Rose", voegt een vleugje zachtheid en elegantie toe aan de outfit van je baby. Met de merkproductcode "100-110-11" weet je zeker dat je een hoogwaardig en authentiek product in handen hebt.

MarMar Copenhagen staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze jumpsuit is daar geen uitzondering op. Het is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfortabele en trendy kleding voor hun kleintjes. Met de Rex Modal New Born jumpsuit kan je baby in stijl de wereld verkennen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies