MarMar Copenhagen

Plain Body Long Sleeve Modal Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 100-100-23
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Effen

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je kleintje? Dan is de Plain Body Long Sleeve Modal van MarMar Copenhagen perfect voor jouw baby. Dit rompertje is gemaakt van zacht en ademend modal materiaal, waardoor het heerlijk aanvoelt op de gevoelige babyhuid.

Met zijn lange mouwen is dit rompertje ideaal voor de koudere dagen. Je kunt je kleintje warm en knus houden, terwijl hij of zij er ook nog eens modieus uitziet in de mooie roze kleur van MarMar Copenhagen.

Het rompertje heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een schattige rok of een stoere broek, dit rompertje past altijd bij elke outfit.

MarMar Copenhagen staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en dit rompertje is geen uitzondering. Met de productcode 100-100-23 weet je zeker dat je een duurzaam en betrouwbaar kledingstuk in handen hebt.

Geef je baby het comfort en de stijl die hij of zij verdient met de Plain Body Long Sleeve Modal van MarMar Copenhagen. Bestel vandaag nog en geniet van de beste kwaliteit voor jouw kleintje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies