MarMar Copenhagen

Body Sleeveless Modal Off White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Modal
Merk MarMar Copenhagen
Merk kleurnaam Off White
Merk product code 100-100-24
Mouwlengte Mouwloos
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je kleintje? Dan is het Body Sleeveless Modal rompertje van MarMar Copenhagen perfect voor jouw baby! Gemaakt van zacht en ademend modal materiaal, zal dit rompertje je baby de hele dag door comfortabel houden.

Het rompertje heeft een mouwloos ontwerp, waardoor het ideaal is voor warmere dagen of als extra laagje onder kleding. De effen kleur in off white geeft een tijdloze en minimalistische uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

MarMar Copenhagen staat bekend om zijn hoogwaardige producten en dit rompertje is geen uitzondering. Met de merkproductcode 100-100-24 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Het rompertje is speciaal ontworpen voor baby's en zal zacht aanvoelen op hun gevoelige huid.

Maak je geen zorgen over het wassen van dit rompertje, want het is gemaakt van duurzaam materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is. Het rompertje behoudt zijn vorm en kleur, zelfs na veelvuldig wassen.

Kies voor comfort en stijl met het Body Sleeveless Modal rompertje van MarMar Copenhagen. Bestel vandaag nog en geef je baby de beste kwaliteit en stijl die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies