Little Indians

Onesie Shortsleeve Leopard Leopard

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Leopard
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Tijgerprint
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je baby? Dan is de Onesie Shortsleeve Leopard van Little Indians perfect voor jou! Gemaakt van zacht katoen, biedt dit rompertje een ideale pasvorm voor je kleintje. Met zijn korte mouwen en druksluiting is het gemakkelijk aan en uit te trekken. En laten we het trendy tijgerprintpatroon niet vergeten - een absolute must-have voor fashion-forward baby's!

De Onesie Shortsleeve Leopard is ontworpen voor baby's en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Dit zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel en knus blijft, terwijl het materiaal ook ademend is. Het rompertje heeft een regular pasvorm, waardoor het gemakkelijk te dragen is en voldoende bewegingsvrijheid biedt. De korte mouwen maken het perfect voor warmere dagen of om te combineren met een schattig jasje.

Little Indians is het merk achter deze trendy Onesie Shortsleeve Leopard. Ze staan bekend om hun stijlvolle en kwalitatieve babykleding. Het merk kleurnaam van dit rompertje is Leopard, wat verwijst naar het opvallende tijgerprintpatroon. Deze print is momenteel helemaal in de mode en zal je kleintje zeker laten opvallen!

De Onesie Shortsleeve Leopard heeft een handige druksluiting, waardoor het aan- en uitkleden een fluitje van een cent is. Geen gedoe met knoopjes of ritsen! Daarnaast zijn de wasvoorschriften eenvoudig - gewoon wassen op 30 graden en je bent klaar. Dit maakt het rompertje ook praktisch voor drukke ouders.

Met de Onesie Shortsleeve Leopard van Little Indians geef je je baby een trendy en comfortabel rompertje. De combinatie van het zachte katoen, de korte mouwen, de druksluiting en het opvallende tijgerprintpatroon maken dit rompertje een absolute must-have voor elke fashion-forward baby. Bestel nu en laat je kleintje stralen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies