Little Indians

Onesie Shortsleeve Dots Canyon Clay

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Canyon Clay
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gestipt
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Shortsleeve Dots van Little Indians perfect voor jouw baby! Gemaakt van organisch katoen, biedt dit rompertje een zachte en ademende stof die de gevoelige huid van je baby beschermt.

Met de korte mouwen is dit rompertje ideaal voor warmere dagen. De regular pasvorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, zodat je kleintje zich comfortabel kan bewegen. Het gestipte patroon voegt een speels en schattig element toe aan de outfit van je baby.

De druksluiting maakt het aan- en uitkleden van je baby een eenvoudige taak. Geen gedoe meer met knoopjes of ritsen! Daarnaast zijn de wasvoorschriften ook gemakkelijk te volgen, want dit rompertje kan gewoon in de wasmachine op 30 graden.

Little Indians is het merk achter dit schattige rompertje. Met hun oog voor detail en hoogwaardige materialen, zorgen ze ervoor dat jouw kleintje er altijd stijlvol uitziet. De kleur van dit rompertje is Canyon Clay, wat een warme en trendy uitstraling geeft.

Geef je baby het comfort en de stijl die ze verdienen met de Onesie Shortsleeve Dots van Little Indians. Bestel nu en laat je kleintje stralen in dit schattige rompertje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies