Little Indians

Onesie Longsleeve Abbey Stone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Abbey Stone
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je kleintje? Dan is de Onesie Longsleeve van Little Indians precies wat je nodig hebt. Dit rompertje behoort tot de categorie "Rompertjes" en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt deze Onesie Longsleeve het ultieme comfort voor je kleintje. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat je baby zich de hele dag door prettig voelt. Bovendien is katoen een ademende stof, waardoor de huid van je baby kan ademen en irritaties worden voorkomen.

Little Indians is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Met de Onesie Longsleeve in de kleur "Abbey Stone" voegt je kleintje een vleugje elegantie toe aan zijn of haar garderobe. De subtiele kleur past perfect bij elke outfit en maakt van je baby een echte trendsetter.

Deze Onesie Longsleeve heeft lange mouwen, waardoor je kleintje warm en knus blijft, zelfs op koudere dagen. De regular pasvorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid, zodat je baby zich comfortabel kan bewegen en ontdekken.

Het effen patroon van deze rompertje geeft een tijdloze uitstraling en maakt het gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een schattige broek of een trendy rokje, deze Onesie Longsleeve past altijd perfect bij elke outfit.

Met de handige druksluiting is het aan- en uitkleden van je kleintje een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met knoopjes of ritsen, maar gewoon snel en gemakkelijk sluiten met de drukknoopjes.

En het beste van alles? Deze Onesie Longsleeve is eenvoudig te onderhouden. Je kunt het rompertje gewoon in de wasmachine wassen op 30 graden. Zo blijft het rompertje er altijd fris en als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Kortom, de Onesie Longsleeve van Little Indians is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een comfortabel, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden rompertje voor hun baby. Bestel vandaag nog en geef je kleintje de beste start in de modewereld!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies