Little Indians

Longsleeve Got Your Back Pecan Stripe

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Biologisch
Materiaal 100% Biologisch katoen 100%
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Pecan Stripe
Merk product code LS22U002
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Druksluiting

De Longsleeve Got Your Back is een must-have voor kinderen die houden van comfort en stijl. Deze trui behoort tot de categorie Truien en is perfect voor dagelijks gebruik. Met zijn lange mouwen en regular pasvorm biedt deze trui een optimale bewegingsvrijheid.

Gemaakt van 100% biologisch katoen, is deze trui niet alleen zacht voor de huid van je kind, maar ook vriendelijk voor het milieu. Het duurzame karakter van dit kledingstuk maakt het een verantwoorde keuze voor ouders die geven om de toekomst van onze planeet.

De Longsleeve Got Your Back is ontworpen door het bekende merk Little Indians, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy kleding voor kinderen. Met de kleurnaam Pecan Stripe voegt deze trui een vleugje stijl toe aan de garderobe van je kind.

Met de druksluiting is deze trui gemakkelijk aan en uit te trekken, waardoor het perfect is voor actieve kinderen die altijd onderweg zijn. Het effen patroon geeft deze trui een tijdloze uitstraling die moeiteloos gecombineerd kan worden met andere kledingstukken.

Met de Longsleeve Got Your Back van Little Indians geef je je kind niet alleen een comfortabele en duurzame trui, maar ook een stijlvolle toevoeging aan hun kledingcollectie. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen in deze trendy trui!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies