Little Indians

Legging Dots Sponge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Sponge
Pasvorm Nauwsluitend
Taillehoogte Middelhoog
Type sluiting Trekkoord
Wasvoorschriften 30 graden

De Legging Dots van Little Indians is perfect voor kinderen die houden van comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, biedt deze legging een zachte en ademende pasvorm. De nauwsluitende pasvorm en middelhoge taille zorgen voor een comfortabele en flatterende look. Met een trekkoordsluiting kan de legging gemakkelijk worden aangepast voor de perfecte pasvorm. De legging is verkrijgbaar in de kleur Sponge, wat zorgt voor een speelse uitstraling.

De Legging Dots is niet alleen trendy, maar ook praktisch. Met een broeklengte van lang biedt deze legging extra warmte en bescherming tijdens koelere dagen. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden en kan gewassen worden op 30 graden volgens de wasvoorschriften.

Little Indians is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. Met de Legging Dots kunnen kinderen genieten van comfortabele kleding die er ook nog eens geweldig uitziet. Voeg deze legging toe aan de garderobe van je kind en laat ze stralen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies