Little Indians

Jumpsuit Amber Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Duurzaamheid Biologisch
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Amber Brown
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Effen
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle outfit voor jouw kind? Dan is dit Little Indians Jumpsuit in de kleur Amber Brown perfect voor jou! Dit jumpsuit behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen, waardoor het niet alleen zacht aanvoelt op de huid, maar ook nog eens duurzaam is. Met lange mouwen en een regular pasvorm is dit jumpsuit ideaal voor dagelijks gebruik.

Dit jumpsuit heeft een effen patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. De druksluiting zorgt ervoor dat het jumpsuit eenvoudig aan en uit te trekken is, wat vooral handig is bij het verschonen van jouw kind. Daarnaast zijn de wasvoorschriften ook heel gemakkelijk: gewoon wassen op 30 graden.

Met het Little Indians Jumpsuit geef je jouw kind niet alleen een trendy look, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het biologisch katoen zorgt ervoor dat jouw kind comfortabel en verantwoord gekleed gaat. Bestel dit jumpsuit vandaag nog en laat jouw kind stralen in deze mooie outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies