Little Indians

Jumpsuit Dots Sponge

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Organisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam Sponge
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Patroon Gestipt
Type sluiting Druksluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een schattig en comfortabel jumpsuit voor kinderen? Dan is de Jumpsuit Dots van Little Indians perfect voor jouw kleintje! Dit jumpsuit behoort tot de categorie Rompertjes en is gemaakt van organisch katoen, wat zorgt voor een zachte en ademende stof. Het merk Little Indians staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en deze jumpsuit is daar geen uitzondering op.

De Jumpsuit Dots heeft een mooie kleur genaamd "Sponge" en is voorzien van lange mouwen, ideaal voor de koudere dagen. De pasvorm is regular, wat zorgt voor een comfortabele en vrije beweging voor jouw kind. Het gestipte patroon voegt een speels en vrolijk element toe aan het jumpsuit.

Met een handige druksluiting is het aan- en uittrekken van deze jumpsuit een fluitje van een cent. Bovendien zijn de wasvoorschriften eenvoudig, met een aanbevolen temperatuur van 30 graden. Zo blijft de jumpsuit in optimale staat, zelfs na veelvuldig wassen.

Maak je kind blij met de Jumpsuit Dots van Little Indians! Bestel vandaag nog en geef jouw kleintje een trendy en comfortabele outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies