Little Indians

Bloomer Muslin Sea Tangle White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Duurzaamheid Biologisch
Materiaal 100% Biologisch katoen
Merk Little Indians
Merk kleurnaam White
Merk product code BL22D003
Pasvorm Regular
Type sluiting Elastiek

De Bloomer Muslin Sea Tangle is een schattige toevoeging aan de Shorts collectie van onze fashion brand e-commerce retailer. Deze comfortabele broekjes zijn speciaal ontworpen voor baby's en gemaakt van 100% biologisch katoen. Het merk achter deze prachtige shorts is Little Indians, een bekend merk dat bekend staat om zijn duurzame en biologische producten.

Deze Bloomer Muslin Sea Tangle heeft een regular pasvorm en is voorzien van een elastische sluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. De kleur van dit item is wit, zoals aangegeven door het merk kleurnaam. De productcode van deze bloomer is BL22D003, waardoor het eenvoudig te vinden is in onze webshop.

Met de focus op duurzaamheid en comfort, is deze bloomer perfect voor ouders die op zoek zijn naar biologische kleding voor hun kleintjes. Het zachte en ademende materiaal zorgt ervoor dat de baby zich comfortabel voelt, terwijl het ook bijdraagt aan een beter milieu. Met de Bloomer Muslin Sea Tangle kunnen baby's vrij bewegen en er tegelijkertijd stijlvol uitzien.

Voeg deze schattige en milieuvriendelijke Bloomer Muslin Sea Tangle toe aan de garderobe van je baby en geniet van de combinatie van comfort en stijl. Bestel vandaag nog en geef je kleintje het beste!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies