Lil Atelier

Fagma Long Sleeve Swimsuit Lil Harbor Mist

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Polyamide
Merk Lil Atelier
Merk kleurnaam Harbor Mist
Merk product code 13213575
Mouwlengte Lange mouw

Ben je op zoek naar een schattig en praktisch badpak voor je kleintje? Dan is de Fagma Long Sleeve Swimsuit Lil perfect voor jou! Dit badpak behoort tot de categorie Badpakken en is speciaal ontworpen voor baby's.

Gemaakt van hoogwaardig polyamide materiaal, biedt dit badpak zowel comfort als duurzaamheid. Het merk achter dit geweldige product is Lil Atelier, een bekende naam in de modewereld. De kleur van dit badpak is Harbor Mist, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Met lange mouwen is dit badpak ideaal voor bescherming tegen de zon en biedt het extra warmte tijdens frissere dagen. De merkproductcode voor dit specifieke badpak is 13213575.

Maak je kleintje klaar voor een dag vol plezier in het water met de Fagma Long Sleeve Swimsuit Lil. Bestel vandaag nog en geef je baby de beste zwemervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies