Lil Atelier

Damir Quiltet Loose Suit Aop Lil Travertine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Lil Atelier
Merk kleurnaam Travertine
Merk product code 13199032
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Wijd
Patroon Effen
Type sluiting Knoopsluiting
Wasvoorschriften 30 graden

Op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je kleintje? Dan is de Damir Quiltet Loose Suit Aop Lil perfect voor jouw baby. Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en ademend is voor de gevoelige huid van je baby. Het is ontworpen door het gerenommeerde merk Lil Atelier en heeft een prachtige kleur genaamd Travertine.

De Damir Quiltet Loose Suit Aop Lil heeft een lange mouw en een wijde pasvorm, waardoor je baby zich vrij kan bewegen en comfortabel kan spelen. Het effen patroon geeft een tijdloze uitstraling aan dit rompertje. Het heeft een handige knoopsluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. Daarnaast zijn de wasvoorschriften eenvoudig, je kunt het rompertje gewoon op 30 graden wassen.

Met de Damir Quiltet Loose Suit Aop Lil geef je je baby niet alleen een comfortabel kledingstuk, maar ook een trendy en modieuze look. Bestel dit rompertje vandaag nog en laat je kleintje stralen in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies