Konges Slojd

Cue 3-Pack Short Sleeve Body Ribes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Konges Slojd
Merk kleurnaam Ribes
Merk product code KS3208
Mouwlengte Korte mouw
Multipack 3-pack
Patroon Effen

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle rompertjes voor kinderen? Dan is de Cue 3-Pack Short Sleeve Body van Konges Slojd precies wat je nodig hebt. Deze rompertjes zijn gemaakt van organisch katoen, waardoor ze zacht aanvoelen op de huid van je kleintje. Het merk Konges Slojd staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Cue 3-Pack Short Sleeve Body is daar geen uitzondering op. Met de korte mouwen en het effen patroon zijn deze rompertjes perfect voor dagelijks gebruik.

De Cue 3-Pack Short Sleeve Body wordt geleverd in een handige 3-pack, zodat je altijd een reserve rompertje bij de hand hebt. Het merk kleurnaam van deze rompertjes is Ribes, wat een mooie dieprode kleur is. De merk product code van de Cue 3-Pack Short Sleeve Body is KS3208, zodat je gemakkelijk het juiste product kunt vinden.

Met de Cue 3-Pack Short Sleeve Body geef je je kindje niet alleen comfort, maar ook stijl. Bestel vandaag nog deze hoogwaardige rompertjes van Konges Slojd en geniet van de beste kwaliteit voor je kleintje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies