Guess

Sweater Take Me Home Set Cerem Pink Beige Stripes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Broeklengte Lang
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam Pink Beige Stripes
Merk product code H3RW00 Z2NN0
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Gestreept
Type sluiting Elastiek

Met het Sweater Take Me Home Set Cerem van Guess kunnen baby's comfortabel en stijlvol de wereld verkennen. Deze langere sweater is gemaakt van zacht katoen en heeft een elastische sluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te trekken is. De lange mouwen en gestreepte print in roze beige tinten voegen een speels element toe aan de outfit. Dit setje is perfect voor kleine avonturiers die er altijd schattig uit willen zien.

Deze Guess sweater is ontworpen met het oog op zowel comfort als stijl. Het materiaal van katoen zorgt ervoor dat de baby zich prettig voelt en vrij kan bewegen. De lange mouwen bieden extra warmte op koudere dagen. De elastische sluiting zorgt voor een goede pasvorm en maakt het gemakkelijk om de sweater aan en uit te doen. Het gestreepte patroon voegt een vrolijke en trendy touch toe aan de outfit.

Het Sweater Take Me Home Set Cerem is geschikt voor baby's en is onderdeel van de Vesten collectie. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze sweater is roze beige gestreept, wat een schattige en trendy uitstraling geeft. De productcode van dit item is H3RW00 Z2NN0.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies