Guess

Rolled Up Sleeves Dress Panty Ciclamino Vibes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Guess
Merk kleurnaam Ciclamino Vibes
Merk product code A3RK01 KB4O0
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Effen

Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel jurkje voor je kleintje? Dan is de Rolled Up Sleeves Dress Panty van Guess perfect voor jou! Dit jurkje behoort tot de categorie Slips en is gemaakt van zacht katoen, waardoor het heerlijk aanvoelt op de huid van je baby. Met de korte mouwen en het effen patroon is dit jurkje zowel stijlvol als praktisch.

Guess staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen, en de Rolled Up Sleeves Dress Panty is daar geen uitzondering op. Het merk heeft dit jurkje uitgebracht in de prachtige kleur Ciclamino Vibes, wat zorgt voor een speelse en levendige uitstraling. De merkproductcode A3RK01 KB4O0 geeft aan dat dit jurkje met zorg is ontworpen en geproduceerd.

Of je nu een dagje uit gaat of gewoon thuis wilt relaxen, dit jurkje is de perfecte keuze. Het biedt comfort en stijl in één en is geschikt voor allerlei gelegenheden. Bestel vandaag nog de Rolled Up Sleeves Dress Panty van Guess en geef je baby een trendy en comfortabele look!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies