Done by Deer

Beach Poncho Gots Wally Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 3723682
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften 30 graden

De Beach Poncho Gots Wally is een perfecte badjas voor kinderen die houden van comfort en stijl. Gemaakt van organisch katoen, is deze badjas niet alleen zacht voor de huid, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Done by deer staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze badjas is daar geen uitzondering op.

De blauwe kleur van deze badjas is perfect voor kinderen die van levendige kleuren houden. De merkproductcode 3723682 zorgt ervoor dat u altijd het juiste product krijgt. De korte mouwen en de regular pasvorm maken deze badjas perfect voor dagelijks gebruik.

Met wasvoorschriften van slechts 30 graden is deze badjas gemakkelijk te onderhouden en blijft hij er als nieuw uitzien, zelfs na meerdere wasbeurten. Kortom, de Beach Poncho Gots Wally is een must-have voor elke kinderkledingkast en zal zeker een favoriet worden bij uw kleintje.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies