Done by Deer

Beach Poncho Gots Wally Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Merk product code 3723681
Mouwlengte Korte mouw
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften 30 graden

De Beach Poncho Gots Wally is een must-have voor kinderen die van het strand houden. Gemaakt van organisch katoen, is deze poncho niet alleen zacht en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. Het merk Done by deer staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze poncho is daarop geen uitzondering. De kleur Powder is perfect voor de zomer en de korte mouwen maken het gemakkelijk om te dragen over zwemkleding.

De pasvorm van deze poncho is regular, wat betekent dat het niet te strak of te los zit. Het is de perfecte maat voor kinderen om in te bewegen en te spelen op het strand. De Beach Poncho Gots Wally heeft ook een merkproductcode van 3723681, zodat u zeker weet dat u een authentiek product van Done by deer koopt.

Als het gaat om het wassen van deze poncho, is het belangrijk om het op 30 graden te wassen om de kwaliteit van het organisch katoen te behouden. Met deze wasvoorschriften kunt u er zeker van zijn dat uw Beach Poncho Gots Wally er als nieuw uit blijft zien, zelfs na meerdere wasbeurten.

Kortom, de Beach Poncho Gots Wally is een geweldige keuze voor kinderen die van het strand houden. Het is gemaakt van hoogwaardig organisch katoen, heeft een perfecte pasvorm en is gemakkelijk te wassen. Bestel vandaag nog en geef uw kind de perfecte strandervaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies