Done by Deer

Bath Poncho Gots Stripes Powder

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Organisch katoen
Merk Done by deer
Merk kleurnaam Powder
Merk product code 3723251
Mouwlengte Lange mouw
Pasvorm Regular
Wasvoorschriften 30 graden

De Bath Poncho Gots Stripes is de perfecte badjas voor kinderen. Gemaakt van organisch katoen, is deze badjas niet alleen zacht en comfortabel, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het merk Done by deer staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze badjas is daar geen uitzondering op.

De badjas is verkrijgbaar in de kleur Powder, wat een subtiele en rustgevende uitstraling geeft. De merkproductcode is 3723251, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. De lange mouwen en regular pasvorm zorgen voor een comfortabele pasvorm voor uw kind.

Om ervoor te zorgen dat de badjas zo lang mogelijk meegaat, raden we aan om deze op 30 graden te wassen. Met deze badjas kan uw kind comfortabel en stijlvol ontspannen na een bad of douche.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies