Claesens

Romper SS Navy/White Stripes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Navy/White Stripes
Merk product code CL 03
Mouwlengte Korte mouw
Patroon Gestreept
Wasvoorschriften 30 graden

Ben je op zoek naar een comfortabel en stijlvol rompertje voor je kleintje? Dan is de Romper SS van Claesens precies wat je nodig hebt! Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt het ultiem comfort voor je kleintje.

De Romper SS heeft een trendy navy/wit gestreept patroon, waardoor je kleintje er altijd modieus uitziet. Met de korte mouwen is dit rompertje perfect voor de warmere dagen. Het merk Claesens staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze romper is daar geen uitzondering op.

Met de merkproductcode CL 03 is dit rompertje gemakkelijk te vinden en te bestellen. Het wassen van de Romper SS is ook een eitje, want het kan gewoon in de wasmachine op 30 graden. Zo blijft het rompertje er lang mooi uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Wacht niet langer en geef je kleintje het comfort en de stijl die ze verdienen met de Romper SS van Claesens. Bestel vandaag nog en maak je kleintje blij!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies